AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PAMER BOJO By Didi Kempot Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atik ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 588/755
Comments: 0/37
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (37)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:34:53]
150 wellbutrin <a href=" http://wellbutrinfast.online# ">buy wellbutrin in australia</a> - best price generic wellbutrin
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:12:25]
ventolin cost uk <a href=" http://ventolinfast.com/# ">ventolin over the counter</a> - ventolin prescription canada
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:27:19]
ivermectin 500ml <a href=" https://stromiver12.com/ ">ivermectin usa</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:27:06]
stromectol tablets buy online <a href=" https://stromiver12.com/ ">stromectol tablets</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 17:55:54]
plaquenil 10 mg <a href=" https://plghydro200.com/ ">plaquenil</a>
View All Comments on Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27019
Bookmark and Share