AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jerawat memang penyakit kulit yang paling yang menyerang kulit wajah. Zona wajah yang di tumbuhi jer ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/541
Comments: 0/0
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur kuning
Kembang wae weton, gunung
Pacitan sarwi, jenang
Panas udan
Panas udan, aling-aling caping gunung
Nadyan wadon, sarto lanang
Minumane banyu, bening


Lirik:
Ndek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI (Bowo)


Bowo:
Duh wong ayu
Pepujaning ati
Koyo ngene, wong nandang ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43466
Bookmark and Share