AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain sebagai sayuran, ternyata banyak sekali manfaat wortel untuk kesehatan. Wortel bisa di jadika ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/1651
Comments: 0/3
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SESIDEMAN


Bowo:
Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Ning wasis, angungrung
Ngrungrung marang bendoro
Sang dyah ayu
Pijer ngincangake alis
Trus tresno sesideman


Lirik:
Luwih becik patenono
Timbang pepisahan, mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono, marang kulowargo
Garwo lan pro putro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hanandhang, rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu, ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Nadyan bocah nggunung, kadugo hanyrimpung
Jiwo rogoku kok kurung, kahormatan mamprung
Rubuh ngarepinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tokokke, omah sak isine
Kowe obo opo wae, nadyan sesideman
Mesti kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (3)
LonnieMycle [Wed, 31 Mar 2021 - 05:33:25]
zithromax prescription online: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">generic zithromax</a> buy azithromycin zithromax
https://zithromaxproff.com/# where can i buy zithromax in canada
can you buy zithromax over the counter generic zithromax zithromax pill
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 14:50:16]
zithromax cost uk: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> zithromax 250 price
http://zithromaxproff.com/# zithromax drug
LarryUpsem [Mon, 11 Jan 2021 - 11:13:58]
Medicine information leaflet. Brand names.
<a href="https://армавирчик.рф">buying zyrtec</a>
Best what you want to know about drug. Get now.
View All Comments on Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83257
Bookmark and Share