AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 19 June 2019 - 14:14:28
Random News
Banyak orang mengeluh soal bau pada kaki. Bau pada kaki memang menjadi permasalahan yang mungkin tid ... Read More »

Search Results For la

Published Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 28/28] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Published Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 9/31] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Published Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/29] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/35] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bant ... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/25] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Page 1 of 199 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share