AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali kita bahas tentang sosok misterius hantu wanita, yaitu Sundel Bolong. Sundel Bolong (dalam baha ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1065/1331
Comments: 0/47
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas sejati
Pungkasane, sliramu digawe loro
Ora wurung, saikine dadi rondo

Nanging piye, kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur, ra bakal dadi sego
Mulo getunku, iki tanpo upomo
Ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau, ora perlu digetuni
Janjiku biyen, aku sanggup ngenteni

Kowe lan aku, mugo dadi jodone
Ra keno prawane, tak enteni, rondone

Ora ngiro, sampeyan sabar ngenteni
Ning nyatane, tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andum tresno, bebojoan selawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (47)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:50:17]
tamoxifen and antidepressants <a href=" https://tamoxifenfast.online# ">buy nolvadex</a> - tamoxifen rash pictures
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:26:46]
ventolin 2.5 mg <a href=" https://ventolinfast.online# ">buy ventolin</a> - ventolin pills
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:40:31]
stromectol oral <a href=" https://stromiver12.com/ ">stromectol price</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:41:05]
stromectol medication <a href=" https://stromiver12.com/ ">ivermectin 6mg dosage</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:08:09]
viagra cialis levitra <a href=" https://clstad20.com/ ">cialis professional ingredients</a>
View All Comments on Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 49018
Bookmark and Share