AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pasangan anda selingkuh atau minta putus tanpa alasan jelas, belum tentu karena dia player sejati. B ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 10:46:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/125
Comments: 0/0
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati
Nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati
Amung dongo lan amung pamuji
Kutho Ngayogjo, kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun tugu
Sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86358
Bookmark and Share