AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anda ingin perut langsing dan bebas lemak? Seperti dilansir dari Prevention, coba saja anda k ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 10:46:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/120
Comments: 0/1
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati
Nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati
Amung dongo lan amung pamuji
Kutho Ngayogjo, kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun tugu
Sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 14:38:56]
zithromax online usa: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax online australia</a> buy generic zithromax no prescription
https://zithromaxproff.com/# zithromax 500 mg for sale
View All Comments on Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88170
Bookmark and Share