AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Terkadang disaat lemas, lapar ataupun lelah, biasanya pilihan makanan tak jauh dari cokelat, biskuit ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 06:09:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/183
Comments: 0/0
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku, nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang sliramu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe ning kene
Ming sepi tanpo tresnamu


Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang slirahmu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16570
Bookmark and Share