AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWU SIJI By Didi Kempot Aduh Romo Ibu ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2032/2957
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Godhong kates dadi jampi
Tetesing tresno kanggo tombo ati

Pamujiku wong ayu/bagus
Mugo sliramu ora biso lali
Nadyan sewindu
Tresnomu bakale tak tunggu

Tresno iki ora mendo
Soyo suwe soyo tambah nyekso
Waton kowe ra mbandengke
Nadyan aku dadi wong ora duwe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24230
Bookmark and Share