AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 26 June 2019 - 17:48:41
Random News
Para wanita, biasanya merasa risih dan terganggu penampilannya saat memakai baju singlet atau youcan ... Read More »

Search Results For Awas

Published Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 16/92] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS ESEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atiku
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katres ... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/106] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/54] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Published Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/68] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Published Thu, 03 Aug 2017 - 04:14:54 In Category Kesehatan By AnekaNews.net
[View: 13/6917] [Comment: 0/0]
Tips Cara Mengatasi Sakit Pada Saat Haid (Menstruasi) - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Tips Cara Mengatasi Sakit Pada Saat Haid (Menstruasi)

Secara alamiah, setiap wanita akan melewati beberapa fase perubahan alami pada tubuhnya serta masalah yang menyertainya, yaitu saat mengalami haid (Menstruasi) pertama, pertama kali berhubungan seksua ... Read More »
Page 1 of 16 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share