AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sudahkah kamu membeli baju untuk lebaran? Jawabannya pasti beragam, ada yang sudah, ada yang belum, ... Read More »
Published: Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 960/1442
Comments: 0/23
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotke tali katresnan

Yen pancen kui dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane


Sak tenane aku sayang
Nanging ati iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang
Snajan mbiyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku mbok sio-sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (23)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:44:49]
https://stromectolst.com/# ivermectin 500mg
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:36:48]
ivermectin tablets order <a href=" https://stromectoli.com/# ">ivermectin 6 mg tablets</a> - ivermectin cream
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:11:08]
ivermectin oral 0 8 <a href=" http://stromectoli.online# ">ivermectin where to buy for humans</a> - ivermectin drug
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 18:05:13]
generic viagra orders accepted by mastercard <a href=" http://edviagralove.online# ">viagra australia paypal</a> - buying viagra sydney
viagra australia cheap
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 22:04:17]
http://edcialislove.online# viagra cialis trial pack
where can i buy cialis
View All Comments on Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52572
Bookmark and Share