AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Budidaya jamur, khususnya jamur tiram, telah banyak di kembangkan di Indonesia. Sekarang ini, jamur ... Read More »

Search Results For anda

Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 51/128] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wed ... Read More »
Published Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 16/104] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Published Wed, 25 Sep 2019 - 07:55:53 In Category Misteri By AnekaNews.net
[View: 8/223] [Comment: 0/2]
Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa?

Terkadang tanpa sengaja, tiba-tiba hidung kita mencium aroma bau-bau aneh di suatu tempat, terutama pada malam hari. Tentu kita bertanya dalam hati, bau apa ini, dari mana asalnya?

Dalam dunia mist ... Read More »
Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 35/521] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 143/1008] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Page 1 of 146 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share