AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LALI JANJINE Dino minggu sing tak tunggu Kowe ngajak ning tawang mangu Nganti ... Read More »

Search Results For ci

Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/83] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 11/174] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Published Tue, 11 Feb 2020 - 15:47:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 12/198] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wr ... Read More »
Published Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 17/236] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, si ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/136] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Page 1 of 140 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share