AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: IRENG MANIS Yen kelingan lelakonku, jamane Naliko ing pamulangan Aku duwe kon ... Read More »

Search Results For mung

Published Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/217] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE) By Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
K ... Read More »
Published Sat, 13 Jun 2020 - 02:52:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/122] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO GOBLOK MENCINTA Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO GOBLOK MENCINTA Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

OJO GOBLOK MENCINTA By Sedoyo Mawut


Ojo gampang mikir tentang cinta
Mengko nda ... Read More »
Published Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/185] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenan ... Read More »
Published Thu, 11 Jun 2020 - 07:44:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/138] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SAYANG KOWE By Safira Inema


Udan rintik-rintik, langite mendung
Pelangi pelukis ... Read More »
Published Wed, 10 Jun 2020 - 08:56:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/148] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

KESIKSO KANGEN (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerte ... Read More »
Page 1 of 102 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share