AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: WISO TRESNO Sumuruping suryo wayah sore Mendhung katon lelimengan Kok yo mbar ... Read More »

Search Results For Ya

Published Tue, 28 Jan 2020 - 16:29:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 7/7] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Published Tue, 28 Jan 2020 - 10:11:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 31/31] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo b ... Read More »
Published Tue, 28 Jan 2020 - 09:15:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 33/33] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We ... Read More »
Published Tue, 28 Jan 2020 - 08:55:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 38/38] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene a ... Read More »
Published Tue, 28 Jan 2020 - 07:56:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 36/36] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan


Kok kebangeten men
Sambat blas ra ... Read More »
Page 1 of 212 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share