AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 17 July 2019 - 05:58:44
Random News
Tahukah anda, Masjid Agung Keraton Buton di Sulawesi Tenggara, yang merupakan peninggalan Kerajaan I ... Read More »

Search Results For ojo

Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/196] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/199] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Published Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/152] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikin ... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/143] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/152] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Page 1 of 6 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share