AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro Kelawan mekak howo, ... Read More »

Search Results For para - Page #2

Published Wed, 29 Jan 2020 - 09:01:34 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1387/1577] [Comment: 0/137]
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lun ... Read More »
Published Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1864/2069] [Comment: 0/126]
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem ... Read More »
Published Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3053/3552] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Published Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3598/4150] [Comment: 0/136]
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Published Sat, 28 Dec 2019 - 17:24:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4488/5016] [Comment: 0/113]
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Page 2 of 81 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share