AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SI KUCING Ndek mau bengi, trus montang-manting Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »

Search Results For yen

Published Thu, 18 Jun 2020 - 00:22:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/7] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KUATNO AKU  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu :

KUATNO AKU By Denny Caknan Feat Ilux ID


Kowe sing biyen tau ning atiku
Sing ta ... Read More »
Published Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/217] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE) By Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
K ... Read More »
Published Sat, 13 Jun 2020 - 08:23:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/112] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik lagu:

SAK ORA ORANE By Dory Harsa


Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nali ... Read More »
Published Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/185] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenan ... Read More »
Published Tue, 09 Jun 2020 - 07:28:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/144] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL TATU


Ning opo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
N ... Read More »
Page 1 of 45 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share