AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:39:58
Random News
From some backlinks, you can get more traffics for your website. You may already have backlinks from ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/215
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Lk:
Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Pr:
Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


====================
Versi Full

Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


Pr:
Nggonku bali njaluk pangapuro
Pancen wong kerjo akehing panggodho
Ning luar negeri aku wis ati ati
Bakal njogo weling mu lan janji

Ning kepriye aku mung sakdermo
Dadi wong wadon sing ra duwe doyo
Aku di pekso ngladeni majikan
Nuruti howo ngumbar nafsune setan

Aku kang salah aku sing kebak doso
Bayi iki ojo di sio sio
Aku wis kliru jaluk poangapuro
Kabeh iki ora tak sengojo

Sakmestine yen to kangmas gelo
Nyawang aku rakeno di percoyo
Dadi wong wadon sing ra tahan godo
Sepisan maneh mung jaluk pangapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84139
Bookmark and Share