AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RONDO NDESO Yen mbombrong katon mencorong Yen mbesengut soyo tambah pathut Ru ... Read More »
Published: Sun, 17 May 2020 - 20:10:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 866/1138
Comments: 0/43
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (43)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:35:38]
http://stromectolst.com/# stromectol oral
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:26:38]
diabetes and ed <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed problems treatment</a> - cheap pills online
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:02:43]
mens erections <a href=" http://rxfastrx.com/# ">pharmacy drugs</a> - cheap medication
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:52:45]
real viagra without a doctor prescription <a href=" http://rxfastrx.online# ">pumps for ed</a> - otc ed pills
anoroDaro [Mon, 11 Oct 2021 - 15:34:26]
https://prednisonebuyon.com/ - Prednisone
View All Comments on Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52088
Bookmark and Share