AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ANAKE SOPO (Duet) Lk: Tak lilani biyen kowe lungo Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Published: Sun, 29 Dec 2019 - 12:11:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 665/991
Comments: 0/9
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring kebak, lawuh iwak blanak
Kebul-kebul, wedang kopi pahit legi

Nok piring, ono buah manggis
Sambel gedut, karo lenggat lenggut
Nyambi udut, kebul koyo pedut
Manthuk-manthuk, nglaras suarane kutut

Elok, yen digagas elok
Mung njagakke, kayane sing wedok
Teko, lungo ra disopo
Koyo-koyo, wis kono mongso bodho o

Wong mukti, ojo dimereni
Kabeh kuwi, Gusti sing maringi
Wus bejane, bejo dewe-dewe
Mugo-mugo biso awet saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (9)
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 23:33:06]
which ed drug is best <a href=" http://canadarxmgz.online# ">best online pharmacies in canada</a> - top ed pills
TerryBiree [Wed, 08 Sep 2021 - 11:07:36]
us cialis purchase <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis discounts</a> - cialis kopen
TerryBiree [Tue, 07 Sep 2021 - 00:48:51]
viagra from canada <a href=" http://viagramgz.com/# ">viagra without a doctor prescription usa</a> - where to buy viagra
Mauricejog [Sat, 04 Sep 2021 - 14:53:56]
stromectol tab price <a href=" http://ivermectinizi.com/# ">ivermectin generic name</a> - purchase ivermectin
Mauricejog [Thu, 02 Sep 2021 - 08:56:12]
ivermectin 1 cream 45gm <a href=" https://ivermectinizi.com/# ">ivermectin tablets</a> - stromectol uk buy
View All Comments on Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 80174
Bookmark and Share