AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kita kadang lupa dengan nomer HP Operator Seluler kita sendiri. Terutama bila itu nomer Handphone ki ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2169/2721
Comments: 0/38
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (38)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:26:20]
wellbutrin generic online <a href=" http://wellbutrinfast.com/# ">wellbutrin buy online uk</a> - wellbutrin australia buy
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:04:27]
cheap brand name wellbutrin <a href=" http://wellbutrinfast.online# ">generic wellbutrin</a> - wellbutrin 75 mg cost
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:19:52]
plaquenil tablet canada <a href=" https://plghydro200.com/ ">plaquenil for ra</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:19:21]
cialis online purchase canada <a href=" https://clstad20.com/ ">pay cialis with pay pal</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 17:48:56]
cialis soft tabs, united states origin <a href=" https://clstad20.com/ ">generic cialis 20 mg</a>
View All Comments on Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23665
Bookmark and Share