AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mati suri adalah orang yang meninggal tetapi hidup kembali. Pasti pada pernah dengar atau baca cerit ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 175/375
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71345
Bookmark and Share