AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda asal-usul dari nama berbagai merek kendaraan terkenal ini? Mungkin selama ini masih ban ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/321
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing en ... Read More »
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24094
Bookmark and Share