AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Penderita Demam Berdarah Dengue (DBD), di tahap awal penyakit dan tahap pemulihan, beberapa jenis ta ... Read More »
Published: Mon, 18 May 2020 - 09:02:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/141
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nate tresno
Ning nyatane, aku mbok tinggal lungo

Tak enteni
Sak wetoro, ra krungu kabare
Sajake wis ora bali
Aku lilo, legowo sak kabehe

Telulas tahun lawase
Nggonmu urip, bareng karo aku
Getun luntur katresnane
Ora nyono, kowe ngliyo ning mburiku

Sak pungkure
Sing tak jaluk, ojo nyedaki aku
Wis ra ono gunane
Tresno iki, larut katut banyu campur banyu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

RONDO KEMPLING (Duet)


Lk:
Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi
Kadingaren ti ... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38177
Bookmark and Share