AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, sejak pertengahan Januari 2016 lalu ada sebuah Misteri fenomena alam langka yang mengh ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 9/714
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati, aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan, senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis, dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, iku watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67945
Bookmark and Share