AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sun, 15 September 2019 - 13:09:25
Random News
AM I WRONG Am I wrong For thinking out the box from where I stay? Am I wrong For saying that ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/225
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G

TAKDIR


Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Sekisah kubersedih kubahagia
Di indah dunia yang berakhir sunyi

Langkah kaki di dalam rencanaNya
Semua berjalan dalam kehendakNya
Nafas hidup ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89673
Bookmark and Share