AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:42:00
Random News
Dalam pencegahan penyakit ambeien atau wasir (Hemorrhoids) ini memang bukan persoalan yang mudah, ap ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/103
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi

Seperti yang saya duga sebelumnya, The Age Of Adeline ternyata memang sebuah film yang enak dan menarik untuk ditonton, baik dari sudut bintangnya, ceritanya mau pun suguhan gambar dan musiknya. Pok ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99012
Bookmark and Share