AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Biasanya bayi berusia enam sampai sembilan bulan memang lagi senang-senangnya berceloteh. Orang tua ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 184/533
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in front of you
The clouds floating by
The sky so clear and blue
Planets in their orbits
The moon and the sun
Such per ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is y ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76162
Bookmark and Share