AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda dan siapa sangka, tanaman kecil yang sering diolah menjadi salah satu bahan dari pecel ... Read More »
Published: Tue, 07 Jan 2020 - 18:05:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/70
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Galo praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe
Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13651
Bookmark and Share