AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Cat Mobil yang mengkilap dan mulus memang terlihat sangat menarik. Tahukah anda, cara mudah merapat ... Read More »
Published: Sat, 16 May 2020 - 04:43:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/51
Comments: 0/0
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwon ning paran sing ati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lair bathin lego lilo tak estoni
Senajan kangen tenan rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki

Tombo teko loro lungo
Duh GUSTI enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas kasih mring kawulo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 53502
Bookmark and Share