AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Namaku adalah UANG dan orang suka memanggilku DUIT.. Wajahku biasa saja, fisikku juga lemah, nam ... Read More »
Published: Sat, 16 May 2020 - 04:43:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/150
Comments: 0/0
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwon ning paran sing ati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lair bathin lego lilo tak estoni
Senajan kangen tenan rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki

Tombo teko loro lungo
Duh GUSTI enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas kasih mring kawulo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Ru ... Read More »
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 70845
Bookmark and Share