AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEPINE WENGI Cobo sawangen langit wengi iki Kemerlip lintang, nambahi kangene a ... Read More »

Search Results For nyawa

Published Fri, 06 Mar 2020 - 07:47:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/175] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Published Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/309] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnan ... Read More »
Published Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/230] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Published Fri, 07 Feb 2020 - 08:13:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/439] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awa ... Read More »
Published Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/541] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur ... Read More »
Page 1 of 12 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share