AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ternyata bukan hanya anjing, kucing juga bisa kena rabies, kalo kamu pencinta kucing pasti ingin tau ... Read More »
Published: Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/311
Comments: 0/0
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-eling jamane semono
Wis genep pitung ketigo

Ning pinggire bengawan
Saben-saben, mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji, kang suci
Ing lahir terusing ati

Senajan koyok opo, manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Ning pinggire bengawan
Wayah sore, mung tansah kelingan
Gawang-gawang esem-mu, cah ayu
Gawe sedihe atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G

Lirik Lagu:

TAKDIR


Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Sekisah kubersedih kubahagia
Di ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88153
Bookmark and Share