AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Benarkah sinar matahari pagi bisa mencegah diabetes? Ya, betul dan bukan hanya diabetes saja, bermac ... Read More »
Published: Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/130
Comments: 0/0
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-eling jamane semono
Wis genep pitung ketigo

Ning pinggire bengawan
Saben-saben, mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji, kang suci
Ing lahir terusing ati

Senajan koyok opo, manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Ning pinggire bengawan
Wayah sore, mung tansah kelingan
Gawang-gawang esem-mu, cah ayu
Gawe sedihe atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91675
Bookmark and Share