AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PEJUANG LDR By: Derradru Aku sabar ngenteni Sliramu nganti bali Bakal tak ele ... Read More »
Published: Fri, 03 Jan 2020 - 18:05:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/247
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu
Duh kusumo, pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji
Duh kangmas, siro wong merak ati
Amung siro dadi ati rino wengi
Aku tansah hangenteni..

Mugo-mugo..
Tetepo tansah sumanding
Kadyo ganti
Duh wong manis, lencir kuning

Kledang-kledang kae teko
Pranyoto janjine datan cidro
Gelang alit welut wiso sak umpomo
Ojo lali kalih kulo..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13958
Bookmark and Share