AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ingat beberapa bulan yang lalu, kami memang tidak memiliki keluarga lain di sini. Aku, istriku dan s ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/453
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang tansah, katon malelo
Dalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali, tenan
Ndek semono, nate janji
Nedyo arep urip, bebarengan
Bungah susah dilakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur kromo
Ora nganggo, kondo-kondo

Wis pestine lelakonku, aduh
Aku mung kudu, narimo
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandhang, loro bronto



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIPLEROKI (Duet)


Pr:
Mas, mas, mas ojo di dipleroki (Lk: Pleroki, pleroki)
... Read More »
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36622
Bookmark and Share