AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MARI KANGEN E.. Jebul kae Sing tak anti-anti, wus teko mrene Wis, rodok suwe ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:15:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 306/533
Comments: 0/0
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati
Sing wis pengen lali
Karo gede duwure balunganmu

Aku wis ora, gagas kata luka
Wis cukup wingi, rapingin mbaleni
Mario, lehmu dolanan ati
Wis wayahe, we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43239
Bookmark and Share