AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Seorang suami mengeluh karena merasa capek... capek dan capek. kesel aja bawaanya. Ia terlalu capek ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/655
Comments: 0/0
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen ngerti dadi berantakan
Aku wedi yen kanggo jalaran

Aku wingi Yo wis ngerti
Sampeyan wingi lungo mangkat wengi
Jare lunggo neg semarang
Kabeh mau mung kanggo alasan

Bola-bali kok cemburu dik
Rino wengi kowe ngajak padu
Tak turuti nganti kuru
Ora ngagas ono wong cemburu

Yen ora entuk cemburu mas
Mbok sliramu ono ngomah turu
Tak lilani gonmu lungo
Kudu eling marang keluwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84927
Bookmark and Share