AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda mau belajar setir mobil? Berikut ini adalah tips aman yang perlu dilakukan dalam mengendarai m ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:32:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/370
Comments: 0/0
Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

AMBYAR By Didi Kempot


Wis kebacut ambyar, remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wes ambyar, aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar, tresnaku kesasar
Seneng karo kowe salah nggonku milih pacar
Wis ambyar, loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku neng kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu, jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo, yen digawe kuciwo
Ambyar...



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28113
Bookmark and Share