AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Inilah sosok seorang Ibu, setelah mengalami sakit akibat melahirkan normal ataupun luka operasi caes ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:32:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 16/213
Comments: 0/0
Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

AMBYAR By Didi Kempot


Wis kebacut ambyar, remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wes ambyar, aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar, tresnaku kesasar
Seneng karo kowe salah nggonku milih pacar
Wis ambyar, loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku neng kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu, jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo, yen digawe kuciwo
Ambyar...



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 70360
Bookmark and Share