AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Cerita lama tentang adanya segitiga bermuda merupakan salah satu misteri belahan dunia Barat yang me ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:00:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/167
Comments: 0/0
Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI (Bowo)


Bowo:
Duh wong ayu
Pepujaning ati
Koyo ngene, wong nandang asmoro
Opo to awakku dewe
Duh dewo jawoto gung
Welasono mring wakmami
Mbesuk kapan katekan
Jejer lan wong ayu
Uumpamakno nahkudo
Tanpo prau, sasat darat den pepetri
Nyidamsari asmoro


Lirik:
Umpomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpomo sliramu margi wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumantil ning netro renoso
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduhh
Dadi ati selawase

Nalikaniro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90540
Bookmark and Share