AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sudah kita ketahui, bahwa Mie instan merupakan salah satu makanan yang paling mudah ditemukan, prakt ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/2197
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso keturutan
Momong putro urip bebarengan

Aku kedanan
Rino wengi mung tansah kelingan
Kedanan prawan
Ibarate kodok nggayuh Lintang

Tak rewangi pati geni pamrihe
Karep ben luluh atine
Aku ora bakal rabi
Mung sliramu priyo tak enteni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20202
Bookmark and Share