AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tanaman Lidah Buaya atau Aloe Vera sudah terkenal sebagai bahan perawatan tubuh mulai dari sabun man ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/1120
Comments: 0/0
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tenan lelakon sing tak songgo
Jebul tresnamu ngemu wiso

Opo pancen wis pinesthi
Sliramu kebacut tak tresnani
Ning nyatane...
Sliramu ra biso tak antepi

Pungkasane tak trimo lelakonku
Nadyan perih jroning ati
Mugo gusti paring pepadhang
Kabeh lelakon urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76404
Bookmark and Share