AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berwisata ke Taman Nasional Ujung Kulon memang benar-benar menikmati sebuah kawasan yang masih asli. ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/716
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati, aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan, senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis, dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, iku watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20890
Bookmark and Share