AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin kita sering mendengar berbagai bahan alami untuk membasmi jerawat, lebih sering lagi mendeng ... Read More »
Published: Thu, 02 Sep 2021 - 05:42:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2948/2948
Comments: 0/0
Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GARWANE WONG LIYO
By: Gino Wibowo


Wong Ayu sing tak tresnani
Rino wengi mung tak impi impi
Aku ora biso lali
Mung sliramu pepujaning ati

Nadyan sepisan ketemu
Nanging gedhene roso tresnaku
Rino wengi tansah nunggu
Ngarep arep suk kapan balimu


Sliramu sing tak tresno
Garwane wong liyo
Aku wus kebajut tresno
Nanging atiku mbok gawe loro

Ning opo sliramu tego
Ninggal aku Koyo tanpo duso
Atiku keronto ronto
Duh gusti kulo nyuwun ngapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 30939
Bookmark and Share