AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita akan bahas aneka manfaat dari jeruk nipis, tapi karena hampir semua bagian jeruk nipis ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/157
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIPLEROKI (Duet)


Pr:
Mas, mas, mas ojo di dipleroki (Lk: Pleroki, pleroki)
... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87468
Bookmark and Share