AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Masalah yang satu ini biasanya dialami oleh para perokok, yaitu warna bibir yang cenderung biru atau ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 88/292
Comments: 0/2
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
Sachglach [Mon, 03 May 2021 - 18:51:11]
<a href=http://gcialisk.com/>cialis 5 mg[/url]
Sachglach [Wed, 31 Mar 2021 - 17:44:52]
View All Comments on Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76262
Bookmark and Share