AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MEH RAHINO (Bowo) Bowo: Hayo rowang hangayahi karti Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 540/744
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61904
Bookmark and Share