AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kafein kopi memang dapat menyegarkan tubuh yang mengantuk. Namun, sebenarnya ada cara yang lebih efi ... Read More »
Published: Thu, 06 Aug 2020 - 21:03:01
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 182/373
Comments: 0/0
Lirik Lagu PEJUANG LDR Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu PEJUANG LDR  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEJUANG LDR Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PEJUANG LDR
By: Derradru


Aku sabar ngenteni
Sliramu nganti bali
Bakal tak eleng-eleng
Janji sing kok ucapke

Saiki adoh paranmu
Ning kene iseh tak tunggu
Mugo wae enggal balimu
Lan iso nepati janjimu

Kabeh wes tak niati
Sak jroning ati iki
Jogo nen roso iki
Ojo nganti kowe lali

Mergo aku ning kene
Tetep iseh ngenteni
Nganti tekan balimu
Ra bakal pindah ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 17356
Bookmark and Share