AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lanjutan tentang dialog Dr Zakir Naik Dengan Sri Sri Ravi Shankar Dalam Topik "Konsep Tuhan Dalam Hi ... Read More »
Published: Sun, 03 Jan 2021 - 15:29:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 744/744
Comments: 0/0
Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG DUNGO RESTU (LDR)
By: Happy Asmara


Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98018
Bookmark and Share