AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pagi-pagi yang dingin, enaknya makan yang pedas-pedas. Coba masakan ini saja, Telur Balado Cabe Hija ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:59:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/374
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodoku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wis dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi


Huuu.. Wooo..
Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku

Aku seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihan ku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wes dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, t ... Read More »
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing ta ... Read More »
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring ke ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74965
Bookmark and Share