AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JANGAN KORO Saiki, jaman reformasi Pembangunan, kutho Sragen Asri Dalan-dalan ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:59:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 399/600
Comments: 0/16
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodoku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wis dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi


Huuu.. Wooo..
Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku

Aku seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihan ku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wes dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (16)
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 08:55:33]
comfortis for dogs without vet prescription <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">cheap ed pills</a> - ed in young men
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 01:52:01]
compare ed drugs <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">ed cure</a> - erectile dysfunction drug
TerryBiree [Tue, 14 Sep 2021 - 04:49:54]
ivermectin 200mg <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for sale</a> - ivermectin cream 1%
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 21:04:00]
how much is viagra <a href=" https://viagramgz.com/# ">buying viagra online</a> - when will viagra be generic
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 06:04:29]
mens ed <a href=" https://canadarxmgz.com/# ">canadian approved online pharmacies</a> - best drugs for erectile dysfunction
View All Comments on Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78896
Bookmark and Share