AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PRING KUNING Opo sliramu ra perso Jroning ati aku ono tresno Opo sliramu ra k ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:23:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/171
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEWATES KERJO


Intro:
Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo


Lirik:
Abot sanggane
Sing tak roso iki
Nganti kapan
Koyo ngene kahanane

Di rewangi
Kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki
Amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso k ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67090
Bookmark and Share