AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 21 August 2019 - 21:01:53
Random News
Mempunyai kulit yang kering, memang membuat kita kurang percaya diri. Jika dibiarkan, kulit yang ker ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/209
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
Ning saiki mung disio-sio

Ora ngiro, jebulane
Saiki wis tego
Opo pancen dikarepne
Ninggal aku nganti sak lawase

Aku lilo sak kabehe
Timbang loro anggonku mikirne
Mbok menowo wis nasibku
Kudu pisah kalawan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52127
Bookmark and Share