AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Ini adalah oleh-oleh yang tidak pernah terlewatkan saat jamaah haji pulang dari tanah suci apalag ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 47/384
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
Ning saiki mung disio-sio

Ora ngiro, jebulane
Saiki wis tego
Opo pancen dikarepne
Ninggal aku nganti sak lawase

Aku lilo sak kabehe
Timbang loro anggonku mikirne
Mbok menowo wis nasibku
Kudu pisah kalawan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90115
Bookmark and Share