AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: GELANG KALUNG Gelang kalung sing tak tompo Ngelingake jamane semono Naliko biy ... Read More »

Search Results For Gala gala

Published Thu, 25 Aug 2022 - 07:54:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 149/273] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NGLILAKNE KOWE
By: Arya Galih


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nang ... Read More »
Published Thu, 11 Aug 2022 - 07:15:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 89/180] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KOK ISO YO (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KOK ISO YO (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KOK ISO YO
By: GUYON WATON


Kok iso yo
Kok tegel yo
Opo salahku
Ning endi lup ... Read More »
Published Tue, 02 Aug 2022 - 05:45:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 125/260] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WIDODARI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WIDODARI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

WIDODARI
By: Denny Caknan Ft Guyon Waton


Tembangan sepele ku
Tondo seneng mara ... Read More »
Published Sun, 09 Aug 2020 - 14:37:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 92/151] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JAJAL KOWE DADI AKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAJAL KOWE DADI AKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

JAJAL KOWE DADI AKU (Full)


Intro:
Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
... Read More »
Published Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 98/159] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI
By: Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi ... Read More »
Page 1 of 75 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share