AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KEMBANG MAWAR Kembang mawar, seng tak kagumi Mekar ing tengah wengi Sumpah ja ... Read More »

Search Results For Mugi

Published Thu, 17 Nov 2022 - 05:12:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2109/2109] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASUNYATAN
By: Gino Wibowo


Abot rasaku, abot atiku
Yen nyawang sliramu
Rino w ... Read More »
Published Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2442/2755] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5325/5799] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Published Fri, 07 Feb 2020 - 08:13:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3827/5069] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awa ... Read More »
Published Sat, 01 Feb 2020 - 06:14:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1603/1758] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share