AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bawang yang pada umumnya digunakan sebagai bumbu masakan, ternyata sangat bermanfaat untuk kesehatan ... Read More »
Published: Fri, 17 Jan 2020 - 13:02:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 95/222
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno ing gudho rencono
Ayemono mring kawulo

Saiki tak anti-anti
Biso o entheng kang tak lakoni
Mugo-mugo kasembadanono
Sakabehe panyuwunku

Kabeh pepesthen iku
Datan biso den antepi
Margo tri prakoro
Jodho bejo pati tan ngawruhi

Akanthi meneping ati
Biso o entheng kang tak lakoni
Mugo-mugo kasembadanono
Ing tembe manggiho kamulyan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20319
Bookmark and Share