AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kita tentu tidak asing lagi yang namanya mie instan, makanan ini paling sering kita makan disaat lap ... Read More »
Published: Thu, 13 Aug 2020 - 07:06:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 592/813
Comments: 0/17
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Agus Kotak


Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Sing dadi penyemangatku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njaraki aku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (17)
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 15:00:41]
plaquenil canada <a href=" https://hydroxychloroquinefive.com/# ">plaquenil buy</a> - hydroxychloroquine 200mg
PeterSop [Sun, 26 Sep 2021 - 14:26:33]
sildenafil brand name india <a href=" https://sildenafilten.com/# ">sildenafil 5343</a> - sildenafil 105 mg canada
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 09:50:55]
buy medication online <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">male dysfunction pills</a> - ed for men
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 02:25:09]
comfortis without vet prescription <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">drugs and medications</a> - mens erections
TerryBiree [Thu, 16 Sep 2021 - 23:24:29]
ivermectin 4 <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - cost of ivermectin lotion
View All Comments on Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88484
Bookmark and Share